Hyvinvoinnin Keto 8vk materiaalit

9,90 

Ketogeeninen ruokavalio on erittäin vähähiilihydraattinen ruokavalio jossa kehosta on tarkoitus tehdä rasvanpolttokone! Ketoosissa keho muuttaa rasvan polttoaineeksi ja energiaksi, mutta ensin on tärkein päästä kehossa eroon glukoosista elikkä sokerista.

Valmennus on helppo stratti ketogeenisen ruokavalion maailmaan ja ohjeet alkuun. Valmennuksessa tulet saamaan reseptivinkkejä ja ohjeistusta miten omaaruokavaliota koostetaan, koska et voi syödä pelkästään yhdellä tavalla. Myös kasvisruokavaliota noudattaville omat ohjeet ketokeegiseen ruokailuun

Rakastat hiilihydraatteja?

Pullat, karkit, leivät, riisit, pastat ja muut korkeat hiilihydraatin lähteet jäävät nyt pois. Mutta jos tunnistat itsesi, että ahmit näitä, niin tulet kyllä muuttamaan ajatusta hiilihydraateista valmennuksen aikana. Samalla karkkihiirellä katoaa makean himot.

Energinen, virtaatäynnä, ei aivosumua on mahtava tunne ja ketogeenisellä sen pääsee kokemaan.

Tärkeää valmennuksessa on että opitaan miten syödään valmennuksen jälkeen, miten nostetaan esimerkiksi hiilarit jos ei halua jatkaa loppuelämää samalla tavalla ja haluaa pystyä nauttimaan myös herkuista. Joillekkin Ketogeeninen on vain dietti ja toisille siitä tulee elämäntapa!

Haluamme että opit syömään puhtaasti ja ravintorikkaasti!

Tärkeää on hyvä ruoka, koska mikään ei ole kivaa jos ruoka ei maistu hyvältä, mutta myös sen värikkyys ja ravinteikkaisuus antaa meille tärkeitä rakennusaineita kehoomme.

Materiaalit ovat käytössäsi vuoden.

Tuotetunnus (SKU): Ketoval1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hyvinvoinnin Keto – Valmennus on 8vk valmennusjakso josta voit valita pudotatko painoa, lähdetkö muuttamaan elämäntapaa.

Tässä ei ole valmennusryhmää, vaan materiaalit ja omatoiminen ohjaus

Mikäli sinusta tuntuu että tarvitset apua ja ymmärrystä ruokavalion kanssa on valmennus myös sinulle.

Sinun ei tarvitse olla etsimässä tietoa joka paikasta ja kyselemässä ympäriinsä, me olemme kasanneet ne tähän ja selitämme myös tiedon auki.

Opit seuraamaan omaa kulutustasi ja sen mukaan muodostamaan omaa ruokailua.

  • Ruoka-aine pankki
  • Reseptipankki
  • Viikon ruokailuehdotukset (lounas + Illallinen)
  • Tärkeät lisäravinne ja elektrolyytti ohjeistukset
  • Kasvisruokailijalle omat kattavat ohjeistukset
  • Helppo HIIT – Treeni

Tämä ei sisällä liikuntaohjeita heti alusta, salitreenejä koska meillä jokaisella on omat harrastuksemme ja jos et harrasta liikuntaa tulet saamaan suositukset ja HIIT – Treeni ohjeet puolessa välissä valmennusta jotka sopivat myös liikuntaa aloittelevalle, mutta pelkällä ruokavaliollakin saat loistavia tuloksia.

Valmennus sopii perusterveelle ja mikäli sinulla on joku terveyteenvaikuttava tekijä voit olla meihin yhteydessä ja voimme yhdessä pohtia lääkärin kanssa sopiiko valmennus sinulle.

Kun olet ostanut tuotteet sinulle ilmaantuu omille sivuille pääsy valmennukseen

Sinulla on mahdollisuus ostaa ravintovalmentajan konsultaatio edullisesti valmennuksen aikana henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvoinnin Keto 8vk materiaalit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *