JOKAISELLA MEILLÄ OMAT VAHTUUVEMME JA KUN YHDISTÄMME NE NIIN VOIMME TARJOTA SINULLE PARASTA!

TIIMIMME KASVAA JA LISÄÄMME VALMENTAJIAMME SITÄ MUKAA SIVUILLE.

Sanni Montonen

Ravinto- & hyvinvointivalmentaja, stress coach, tavoitevalmennus

Hyvinvointi on monimuotoista ja siihen voidaan vaikuttaa niin monella tavalla. Rakastan opiskella ja ratkaista haasteita.

Vuosia hyvinvointialan yrittäjänä olen kohdannut paljon ongelmia ihmisten arjessa. Kyse ei ole vain ruokailusta ja dieteistä tai painosta. Hyvinvointia on kaikki.

Itse kärsin kovan stressin ja väsymyksen muutama vuosi sitten, näin omakokemus auttoi tutkimaan ja kouluttautumaan lisään. Prosessin aikana huomasin mitkä kaikki vaikuttavat meidän hyvinvointiin ja miten voimme vahvistaa niitä. Hoidan tänäkin päivänä stressiä monella tavalla, että se  ei tulisi vaikuttamaan minun arjessa.

Talous on suurimpia stressin aiheuttajia myös arjessamme ja siihen tutustuminen ja perehtyminen auttaa meitä muodostamaan tulot ja menot, sekä kasvattamaan säästöjä että luomaan pääomatuloa.

Ravinto on yksi tärkeimpiä aiheita, koska mitä syömme vaikuttaa meidän terveyteen ja mieleen. Elämästä pitää voida nauttia ja ei ole vain yhtä oikeaa tapaa syödä.

Hoidetaan meidän kokonaisvaltaista hyvinvointia yhdessä ja tehdään olomme paremmaksi.

 
 

Jenni Hiironen

ravinto-& Hyvinvointivalmentaja

Olen itse löytänyt tavan elää, joka tukee terveyttäni, pitää minut normaalipainossa, sallii nauttia ilman tiukkia rajoituksia ja edesauttaa myös läheisteni hyvinvointia.

Nyt haluan auttaa sinua löytämään paremman tasapainon elämääsi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Valmennukseni perustuvat tutkittuun tietoon, kokemuspohjaisiin tapoihin ja antavat sinulle työkaluja, joita voit hyödyntää monipuolisesti valmennuksen päätyttyä.

Jokaisella on oikeus elää tervettä, onnellista ja hyvinvoinnintäyteistä elämää!